Autor: Pištaljka

Novi Sad
03.06.2016.
10:45 > 16:51
Gradska uprava za inspekcijske poslove izvršila je štetnu radnju prema uzbunjivačici Mariji Beretki, rasporedivši je na drugo radno mesto bez stvarnog i objektivnog razloga, utvrdio je Viši sud u Novom Sadu.
  • NS

    04.06.2016 12:36
    Zivim u Safarikovoj ulici imam godisnju markicu za parking mesto, a sta vredi kada tu 24h mzete naci parkirana vozila radnika GSPa ostavili svoje sluzbene na vidno mesto u zamenu za parikin markicu. Zateknem jednog dana radnika Parking servisa i uptam ga. Kako mogu vozila radnika GSPa sa sluzbenom GSPa parkirana 24h? On mi je odgovorio da imaju dogovor da se radnici Patkkng servsa voze besplatno a da oni sa svoim sluzbenim mogu parkirati svoje vozilo bilo gde u gradu.
  • nss

    04.06.2016 09:25
    nss
    da li to znaci da ce ovi iz dzipova na dalje placati kazne....hahaha....
  • Neven

    04.06.2016 07:55
    U Vase Pelagica stalno pauk odnosio sve automobile samo jednog crnog SUVa nije. E to mi je prekipilo posto stalno gledam dodje pauk, zaobidje ovog parkiranog svaki dan i pokupi Yugo. I to sam snimio vise puta i napisao pismo Parking servisu da cu sve skupa dati u medije i dao sam. Vidi vidi crni SUV parkira sada na Jevrejskoj ali ne placa parking sto smo proverili vise puta. I kome da se zalis? Ma jedva cekam da odem odavde ovo je banana drzava sa primtiivicima sa brda dosli u grad sa sela.
  • Gari

    04.06.2016 00:15
    KAZNE?- ŠTO SE NE BI BAHATILI!
    Kada prvi bahati rukovodilac bude platio troškove postupka iz svog džepa, dobro će svi ostali razmisliti da li će da vrše odmazdu nad uzbunjivačima. U ovakvim uslovima kada se iz budžeta plaćaju troškovi i kazna, biće sve više uzbunjivača i sve više bahatih rukovodilaca jer nihovu bahatost plaćaju građani!

    BSHATOST NEMA GRANICA U SRBIJI!!!!

  • Slobodan

    03.06.2016 22:18
    Stručnjaci
    Istina, istina, istina! Na ličnom primeru znam da se ovo radi. Odnese mi pauk auto, parkirano na šljunku. Nalog dao komunalni inspektor koji je preko SNS došao u inspekciju i nema kvalifikacije da daje naloge ove vrste, no, odem u Parking servis a ono automobili od njihovih radnika u parkirani svi na zelenoj površini u ulici Filipa Višnjića. Nazovem inspekciju i prijavim , čekao da se pojave , nisu se pojavili. Sutradan otišao kod njih da potam zašto nisu izišli, kažu nema prijave. Zove za Bentli da je nepropisno parkiran kod Vlade Vojvodine, pitaju me koje tablice, izdiktiram, kažu zaboravi, ništa od toga. E gospodo to je država, ovakvima plaćate porez i ovakve hranite. Stavite govnove motke da dobro odstoje. trebaće
  • ana

    03.06.2016 18:59
    Bolje uvedite kazne primerene platama pa bi se i naplacivale
  • Ne od gradskih para!

    03.06.2016 18:37
    Nije pošteno da građani plaćaju tuđe iživljavanje i zahebanciju.
    Odgovornima svakom pod 20.000 od plate da se ta odšteta isplati.
    Inače, građani bi trebalo da obustave uplate poreza dok se ovo ne reši.
  • ntn

    03.06.2016 17:58
    @"Novosadjanin"
    Poslodavci u Puškinovoj i obližnjim "osvojenim" ulicama, takođe imaju mesečne ili godišnje karte za harač koji ubira PS.
    Nisi se zapitao zašto si kupio "mišju rupu" a ne stan sa parkingom na parceli zgrade a ne na ulici? Sada za 2000 koje ti ne garantuju ništa osim pakosti komšijama likuješ nad tim! Zato i jesi pod navodnicima!
    Pare svih vas koji ste pristali na plaćanje PS idu na plate "zaslužnih" partijskih gmizavaca, a od novih parkinga nikad neće biti ništa!
  • Novosadjanin

    03.06.2016 17:25
    hahahhaaa svaki drugi parkiran u Puskinovoj je privilegovan! Danas prosla devojka koja je pola poslodavaca samo pozdravila i otisla dalje. Dobio je kaznu samo onaj koji je samo navratio slucajno u nezgodno vreme. Znaci, ribu treba cistiti i od glave i od repa u isto vreme.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna